Page 1 of 1

mRemoteNG 1.70 Release Candidate 1 Now Available

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 6:09 pm
by rmcardle
mRemoteNG 1.70 Release Candidate 1 is now available. Download it now!

This is probably the last version before final release so please test it out very thoroughly and let us know of any issues.

  • Fixed issue MR-183 - Error trying to save connections when using SQL - Invalid column name _parentConstantId
  • Fixed issue MR-225 - Tabs do not open in a panel until multiple panels are displayed.
  • Fixed issue MR-229 - Integrated PuTTY doesn't work in Windows 8 RP
  • Fixed issue MR-264 - Windows 8 support
  • Fixed issue MR-317 - Difficulty right-clicking on Tab
  • Fixed issue MR-318 - Wrong tab gets selected when tab names overflow on the tab bar
  • Fixed issue MR-321 - New connection panel doesn't get panel header if its the only one or is moved
  • Fixed issue MR-322 - Connection Button not listing servers
  • Added option to always show panel tabs.
  • Fixed "Decryption failed. Padding is invalid and cannot be removed." notification.
  • Fixed KiTTY opening in a separate window when using a saved session.

Re: mRemoteNG 1.70 Release Candidate 1 Now Available

PostPosted: Mon Feb 25, 2013 2:30 am
by thibor
I have a small issue to report for both this version and the previous(Beta 2).
when the preferences option "Tabs & Panels-->double click on tab closes it" is checked, it does not work when only a single connection in a tab is open. when multiple connections are open it works most of the time although its a little more unreliable than it was in 1.69
this is in Windows 7 x64 btw.

Re: mRemoteNG 1.70 Release Candidate 1 Now Available

PostPosted: Tue Feb 26, 2013 8:33 am
by gman1120
rmcardle wrote:[*]Fixed issue MR-225 - Tabs do not open in a panel until multiple panels are displayed.


Did you add an option to always force the tabs to open in a panel? I couldn't find anything in preferences and unless I have multiple panels, it is hidden.

Re: mRemoteNG 1.70 Release Candidate 1 Now Available

PostPosted: Tue Feb 26, 2013 11:52 am
by rmcardle
gman1120 wrote:Did you add an option to always force the tabs to open in a panel? I couldn't find anything in preferences and unless I have multiple panels, it is hidden.

Config->Options->Appearance->Always show panel tabs.

I realize now that it should probably be under Tabs & Panels instead of Appearance.